اتانول-Ethanol HSCode:22072000 - شرکت حلال تجارت آپادانا

هر وقت فکر می کنید نیاز به کمک دارید ما در کنار شما هستیم تماس با پشتیبانی

بررسی مهم

  • نوع محصول : مایع
  • قابلیت اشتعال: دارد
  • خطر مرگ : کم

دریافت MSDS

MSDS

مقایسه محصول

ثبت سفارش و صدور پیش فاکتور

راهنمای ثبت سفارش

با تشکر از شما ثبت سفارش با موفقیت انجام شد

برای پیگیری وضعیت سفارش و پرینت پیش فاکــــتور صـــادر شده لطفا کد رهــگیری فوق را یاداشت نمایید.

با استفاده از کد رهگیری می توانید:
  • سفارش خود را کنسل کنید
  • وضعیت سفارش خود بررسی نمایید.
  • پیش فاکتور موقت و یا فاکتور نهایی آنلاین را دریافت نمایید.
وضعیت موجود نمی باشد

لطفا تمامی فیلد های فرم سفارش را پر نمایید !

موجودی در انبار : صفر

توضيحات عمومي


ETHANOL

کد تعرفه گمرکی :                                          ۲۹۰۵۱۱۰۰

کد آیسیک :                                              ۲۴۱۱۵۱۲۵۸۴

فرمول مولکولی:                      CH3CH2OH     یا     C2H6O

CAS number :                                                ۵-۱۷-۶۴

نام­های متداول دیگر:

الکل اشباع  Absolute alcohol ، اتیل الکل ethyl alcohol ، اتیلیک الکل ethylic alcohol ، اتیل هیدرات ethyl hydrate ، اتیل هیدروکسید ethyl hydroxide ، اتیلول ethylol ، هیدروکسی اتان hydroxyethane ، متیل کربینول methylcarbinol ، الکل خوراکیdrinking alcohol ، grain alcohol ، Alcohol, Grain  ، cologne spirit ، EtOH ، Algrain  ، انیدرول Anhydrol ، Tecsol

کاربرد بصورت خلاصه:


قابلیت انحلال پذیری آن در آب و بسیاری از ترکیبات آلی سبب شده تا در تولید طیف وسیعی از محصولات مورد استفاده قرار گیرد. از این بین می توان به تولید دارو، عطر، طعم دهنده ها، لوازم آرایشی مانند رژ گونه، محلول های ضد جوش، لوسیون های بعد از موزدایی، محصولات ضد شوره و التهابات پوستی، روغن بدن بچه، ترکیبات ضدعفونی کننده غیر آرایشی، نرم کننده های حوله و لباس، رنگ، لاک، جلادهنده ها، محلول های تمیز کننده سرویس های بهداشتی، آفت کش های ضد قارچ مورد استفاده در کشاورزی، حشره کش ها،آب بندها، ضد یخ، خوش بو کننده های هوا، اسپری مو و حشره کش ها اشاره کرد.

از دیگر کاربرد های آن، استفاده از این حلال به عنوان یک عامل نگه دارنده است زیرا می تواند میکرو ارگانیسم های زنده را از بین برده و از فساد جلوگیری کند. برای خنک کردن دستگاه ها و یا قطعات از اتانول استفاده می کنند که به راحتی تبخیر شده و مشکلی ایجاد نمی کند. از جمله حلال های مناسب برای استخراج آروماتیک های سبک نیز به شمار می رود. برخی از دستگاه های گرمایشی از سوختن اتانول تولید گرما می کنند. افرادی که در واحدهای تولید سازه های چوبی فعالیت می کنند، با استفاده از یک پارچه آغشته به اتانول خاک اره و ذرات چوب را از سطح لباس تمیز می کنند. همچنين اتانول بدون آب به عنوان سوخت تجديد پذير با ميزان آلايندگي بسيار كم بصورت خالص و بصورت مخلوط با بنزين و گازوئيل استفاده مي شود.

(pubchem) (chemical safety facts) (scorecard) (Modern Machine Shop) (Quy DiemDo, 2014) (SYDNEY SOLVENTS)


خصوصیات فیزیکی شیمیایی ماده



رنگ، بو، حالت فیزیکی و خصوصیات فیزیکی معروف:


اتانول یک مایع بی رنگ، شفاف، بویی کم شبیه به انگور، با طعمی تلخ و گس، و فرار است که به وسیله ی تخمیر گروه خاصی از قند تولید می شود و بخارات آن از هوا سنگین تر هستند.

در صورت خوردن آن به سرعت از طریق دستگاه گوارش جذب شده و در بدن توزیع می گردد. به مرور زمان ماهیت پروتئین ها در ارگانیسم ها را تغییر داده و باعث تحلیل رفتن آن ها می شود. چانچه میزان آن در خون به بیش از ۵/۰ % برسد، مرگ آور خواهد بود و غلظت های کمتر از ۱/۰% نیز گاها مسمومیت در پی دارند. این ترکیب در بدن ابتدا به استالدهید و سپس به کربن دی اکسید و آب تبدیل می شود. مقادیر کمی از آن به صورت طبیعی طی فرآیند تخمیر بی هوازی به وسیله ی باکتری های روده تولید می گردد.
(pubchem) (Encyclopedia Britannica)

جهت دانلود فايل آزئوتروپهاي اتانول كليك كنيد


شرکت­های تولید کننده



تولیدکنندگان خارجی:

کانادا، مکزیک، برزیل، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلستان، جمهوری چک، استرالیا و هندوستان


تولیدکنندگان ایرانی:

در حال حاضر ۱۲ واحد داخلی فعال در حال تولید این حلال هستند.



آمار واردات و صادرات اتانول 

کاربردهای اتانول




صنایع مصرف­ کننده این حلال به ترتیب میزان مصرف:


۱)      مصارف آزمایشگاهی : در آزمایشگاه ها در مواردی که آب به واکنش مطلوب آسیب می رساند، از اتانول استفاده می شود. (pubchem)


۲)      صنایع آرایشی-  بهداشتی : در تمیز کننده های پوست از این حلال به عنوان یک  عامل کوچک کننده منافذ استفاده می شود. هم چنین در لوسیون ها به عنوان یک ماده افزودنی و نیز برای اطمینان از عدم جدا شدن اجزای لوسیون، و در اسپری های مو برای اطمینان از چسبیدن  ترکیبات اسپری به مو، اتانول افزوده می شود. همچنين اتانول به عنوان حلال اسانس مواد مختلف در توليد عطر و خشبو كننده استفاده مي شود. خاصیت آنتی باکتریال آن نیز باعث شده تا در تولید محصولات ضد عفونی کننده دست و هم چنین در دهان شویه ها برای از بین بردن باکتری و کمک به بهبود عملکرد سایر اجزای موثر مانند اکالیپتول[۱] و به منظور بهبود نفوذ تیمول[۲] بر روی پلاک ها مورد استفاده باشد. شامپو، رنگ، کرم و موس مو و لاک پا کن ها نیز حاوی اتانول هستند. (chemical safety facts)


۳)      صنعت دارو : در بسیاری از داروها مانند استامینوفن، رانیتیدین، فروزماید[۳]، مانیتول[۴]، فنوباربیتال[۵]، تری متوپریم[۶]، سولفامتوکسازول[۷]، مکمل های آهن و داروهای ضد سرفه از آن استفاده می شود. اتانول در واكنش هاي توليد مواد موثر دارويي به عنوان حلال قطبي و غير حلال استفاده مي شود؛ در واكنشهايي كه حلال آن اتانول خالص است با افزودن آب باعث رسوب دادن پودرهاي غير قطبي شده و در واكنش هاي توليد مواد بسيار غير قطبي با افزودن اتانول باعث رسوب كردن ناخالصي ها مي شود. خصوصيت حلاليت اتانول بر روي تركيبات قطبي و ناقطبي كاربردهاي زيادي را براي اتانول در صنعت داروسازي رقم زده است. (ASSIGNMENT POINT)


۴)      صنایع غذایی : یک از حلال های پر کاربرد در تولید طعم دهنده ها و چاشنی ها به شمار رفته و نیز می تواند سبب توزیع پذیری بهتر رنگ در غذا شود. به عنوان مثال چاشنی پرطرفدار وانیلی، در محلولی از آب، اتانول و دانه های وانیل تولید می شود. (chemical safety facts) همچنين اتانول در نوشيدني هاي الكلي نيز در درصد هاي مختلف و بصورت صنعتي توليد و مصرف مي شود.

نكته: در ايران بدليل ممنوعيت توليد، واردات و مصرف نوشيدني هاي الكلي بسياري اقدام به توليد اتانول خانگي كرده و به فروش مي رسانند. خريد و فروش اين مواد ممنوع و هيچ نظارتي بر روي توليد و بسته بندي آن نشده است؛ همچنين در بسياري از موارد افراد سودجو با خريد اتانول صنعتي يا حلال متانول و پخش آن به عنوان نوشيدني الكلي باعث مسمويت، نابينايي، از بين رفتن كليه و مرگ افراد شده اند. بر خلاف اتانول، الكل متانول بسيار سمي و مي تواند در دوز هاي بسيار كم باعث نابينايي و سپس مرگ شود. بسياري از اتانول هاي صنعتي موجود در بازار حاوي مقادير قابل توجهي متانول هستند كه در صورت مصرف خوراكي صدمات جبران ناپذيري وارد مي كنند.


۵)      صنعت سوخت : اتانول به دلیل سوختن کامل از جمله سوخت های تمیز به شمار می رود و در تولید بنزین به منظور افزایش اکسیژن و کاهش آلودگی هوا از این حلال استفاده می شود. به دلیل آسیب زدن اتانول خالص به لاستیک ها و پلاستیک و داشتن عدد اکتان بالا تنها در ماشین هایی که طراحی خاصی داشته و امکان تغییر زمان جرقه در موتور بسته به نوع سوخت وجود دارد، قابل استفاده می باشد. سوخت تولیدی در ایالات متحده عموما حاوی ۹۰% بنزین و ۱۰% اتانول است(به نام E15). از آن به عنوان سوخت راکت و سوخت هواپیماهای سبک بدون سرنشین استفاده می شود. بيشترين مصرف اتانول به عنوان سوخت در كشور برزيل انجام مي شود كه اتانول در واحد هاي عظيم پالايشگاه اتانول بصورت تخميري از گندم، ملاس نيشكر و چقندر قند و ذرت توليد مي شود؛ در برزيل خودروهايي با سوخت ۱۰۰ درصدي اتانول و بلند هاي ۱۵% بنزين و ۸۵% اتانول به نامهاي E100 و E85 مصرف مي گردد.


۶)       صنعت پلاستیک : اتانول جایگزین خوبی برای تولید مواد شیمیایی بر پایه ی سوخت های فسیلی است که در تولید بیوپلاستیک ها به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. پلی اتیلن طی واکنش آب گیری از اتانول تولید می شود بطوريكه اتانول طي فرايند جداسازي ملكول آب به اتيلن تبديل و سپس اتيلن به پلي اتيلن تبديل مي گردد. (ePURE)


۷)      صنعت خودرو : از کاربردهای این حلال استفاده از آن به عنوان ضدیخ است و همین امر سبب شده تا در تولید شیشه شورهای اتومبیل از آن استفاده شود. تمیز کننده ها و پولیش های بدنه ی خودرو نیز حاوی این حلال است. (ePURE)


۸)      صنایع الکتریکی : در الکترودسازی[۸] برای چربي زدايي سطح صفحات از آن استفاده می شود.


۹)      صنعت چاپ : جوهرهای پایه آب که به طور گسترده در چاپ فلکسی و چاپ گراور[۹] برای مواد مختلف و در سایزهای گوناگون استفاده می شوند، علاوه بر آب حاوی اتانول و ایزوپروپیل الکل هستند. در صورت نیاز به رقیق سازی نیز از آب یا اتانول استفاده می شود. وجود الکل در این جوهر سبب براقیت و نرخ تبخیر بالا شده که این دو ویژگی آن را از سایر جوهرها متمایز می کند. پس از اتمام فرآیند چاپ، برای شستشوی تجهیزات پیش از خشک شدن جوهر از آب، و در صورتی که جوهر بر روی تجهیزات خشک شده باشد از الکل ها مانند متانول استفاده می شود. (CINKARNA)


۱۰)   صنایع شیمیایی : این حلال به عنوان یک عامل واسطه در تولید ترکیباتی مانند گلایکول ها[۱۰]، گلایکول اترها[۱۱]، اتانول آمین ها[۱۲]، اتیل آمین ها[۱۳]، اتیل پروپنوآت ( اتیل آکریلات)[۱۴] و استرهای اتانوآت ( استات )[۱۵]  مورد استفاده است. (greener industry)


۱۱)   صنعت رنگ : در تولید رنگ از حلال هایی مانند اتانول برای کاهش ویسکوزیته و بهبود توزیع رنگ بر روی سطوح استفاده می شود. برای تمیز کردن رنگ از سطح شیشه، برس رنگ و لباس نیز از اتانول استفاده می شود.  (The essential chemical industry-online, 2015) (SYDNEY SOLVENTS) اتانول با اين حال حلال بسيار قوي اي نيست اما در صنايع پوشش دهنده و چاپ به عنوان هم حلال با حلال هاي استري، آروماتيك و نفتي در فرمولاسيون رقيق كننده هاي استفاده مي شود. قيمت اتانول بدليل منشا تجديد پذير پايين تر از بسياري از حلال هاي استري، كتوني و آروماتيك است لذا استفاده از آن صرفه اقتصادي دارد؛ متانول نيز از اين خاصيت برخوردار است اما بدليل سمي بودن كمتر استفاده مي شود.


۱۲)   صنعت چسب : میزان ویسکوزیته یک چسب به میزان انحلال پذیری مونومرها در حلال بستگی دارد ک می تواند میزان توزیع پذیری یک چسب بر روی سطوح به ویژه در بسترهای متخلخل را افزایش دهد. در تولید چسب هایی که در دندان پزشکی کاربرد دارند، عمدتا از حلال های اتانول، استون و آب استفاده می شود. (scielo)


 


فرايند توليد اتانول



حجم تولید سالیانه این ماده در سالهای اخیر:

در حال حاضر توسط ۱۲ واحد داخلی فعال مجموعا به ظرفیت ۲۵۴۸۰ تن تولید می شود.


روش­های مختلف تولید:

برای تولید اتانول روش های مختلفی وجود دارد که بسته به بازده اقتصادی و موقعیت جغرافیایی روش مورد نظر برای تولید انتخاب می شود :

۱) تولید صنعتی به روش هیدراسیون ( آب دار شدن ) اتیلن[۱۶] :

در این روش از اسید سولفوریک ( H2SO4 ) رقیق به عنوان کاتالیست استفاده می شود و مخلوطی از اتیلن و بخارات داغ آب در فشار بالا از روی کاتالیست عبور داده می شود. به منظور خالص سازی محصول خروجی از تقطیر جز به جز استفاده می شود. اتانول های صنعتی عموما حاوی مقادیری ناخالصی مانند متانول، بنزن و نفت سفید هستند. (Easy Chem)


۲) تولید بیولوژیکی به وسیله ی تخمیر قند :

بسته به موقعیت جغرافیایی هریک از ترکیبات دارای گلوکز مانند نیشکر، چغندر قند و سورگوم شیرین[۱۷] به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می گیرند. فرآیند تولید در این روش مشابه با فرآیند تولید بیواتانول از نشاسته است با این تفاوت که مراحل خرد کردن مکانیکی و افزودن آب و آنزیم برای تبدیل نشاسته به قند حذف می شوند و گلوکز به وسیله ی مخمر تبدیل به اتانول  و کربن دی اکسید می شود.

(Shinnosuke Onuki, 2008) (BIOENERGY AUSTRALIA)


۳) تولید بیولوژیک به وسیله تخمیر نشاسته:

اتانول می تواند از منابع مختلف حاوی نشاسته مانند سیب زمینی، سیب زمینی شیرین، کاساو[۱۸]،گندم، جو، ذرت و ذرت خوشه ای[۱۹] تولید شود. استخراج نشاسته با خلوص بالا از دانه های ذرت بسیار آسان بوده و همین امر سبب شده تا ایالت متحده از این ماده استفاده کرده و به عنوان يكي از بزرگترین تولید کنندگان اتانول در دنیا شناخته شود. در این روش، طی فرآیند هیدرولیز پلی ساکاریدها[۲۰] به وسیله ی آنزیم، نشاسته به قند تبدیل شده و سپس طی فرآیند تخمیر اتانول تولید می گردد. ( فرآیند هیدرولیز و تخمیر به صورت هم زمان انجام می شوند.) در این میان چندین روش برای تولید وجود دارد که یکی از آن ها خرد کردن خشک[۲۱] است. در این روش ابتدا به وسیله ی یک آسیاب سنگی، چکشی، دیسکی یا یک دستگاه خرد کن دانه های ذرت به طور کامل و در اندازه های یکنواخت به منظور آزاد شدن نشاسته پودر می شوند. پس از آن مخلوط واکنش گرما داده شده و آب و آنزیم به افزوده می شود و مخلوط واکنش به فاز مایع تبدیل می گردد. مراحل بعدی هیدرولیز و تخمیر هستند؛ با افزودن مخمر به خوراک فرآیند تخمیر انجام شده و قند به بیواتانول و کربن دی اکسید تبدیل می شود. تقطیر نیز به منظور جداسازی بخش هایی از ذرت که تخمیر نمی شوند ( پروتئین، فیبر و چربی ) و تغلیظ و خالص سازی محصول صورت می گیرد. این پسماندها DDGS [22] نامیده می شوند که با مقدار اتانول تولیدی نسبت مستقیم داشته و به دلیل دارا بودن فیبر زیاد به عنوان خوراک دام استفاده می شوند. این پسماند عمدتا حاوی ۳۰% پروتئین، ۱۰% چربی، ۴۰% فیبر و بیش از ۱۲% نشاسته است. پس از فرآیند تقطیر، بیواتانول آبگیری شده و خشک می شود. شماتیک مراحل تولید در شکل زیر نشان داده شده است :      (Shinnosuke Onuki, 2008)

شکل شماره یک – فرآنید تولید اتانول از نشاسته (crop.energies)

شکل شماره دو – نمایی از محصول جانبی فرآیند  ( DDGS )


جهت مطالع روشهاي آبگيري از اتانول و يا جداسازي آب از الكلها و حلال هاي آلي به سايت www.ssspe.ir در قسمت فرايندها “آبگيري از حلال هاي آلي” و بخش “آبگيري از اتانول” مراجعه فرماييد.



روش دیگر آسیاب کردن یا خرد کردن مرطوب[۲۳] است که پیش از خرد کردن اجزای غیر قابل تخمیر مانند ریشه، فیبر، پروتئین یا گلوتن و چربی پس از دو روز ماندن در سولفورو اسید[۲۴] و حرارت دیدن جدا می شوند. محصولات جانبی این روش به طور اختصار با نام های  CGM [25] و CGF [26] شناخته می شوند.

شکل شماره سه –  فرآیند تولید اتانول از نشاسته به روش خرد کردن مرطوب


تولید اتانول از گندم عمدتا از این روش انجام می شود. شرح فرآیند به این صورت است که ابتدا گندم در کارخانه تمیز و خشک شده، سبوس و سپس گلوتن از آن جدا می شود. در مرحله ی بعد با افزودن آنزیم، نشاسته به کربوهیدارت های قابل تخمیر تبدیل می شود. فرآیند تخمیر با استفاده از مخمر انجام شده و کربوهیدرات ها به اتانول و کربن دی اکسید تبدیل می شوند. برای خالص سازی بیشتر فرآیند تقطیر انجام شده و اتانول تولیدی خشک می شود.

(crop.energies) (Shinnosuke Onuki, 2008)

شکل شماره چهار – فرآیند تولید اتانول از نشاسته ی گندم


روش سوم روش آسیاب خشک[۲۷] است که با توجه به کم بودن هزینه های عملیاتی و سرمایه اولیه نسبت به دو روش قبل بیشتر مورد استقبال واقع شده است. این فرآیند شامل مراحل دریافت، توزیع و ذخیره سازی خوراک، تمیز کردن خوراک، آسیاب، پخت، مایع سازی، هیدرولیز، تخمیر، تقطیر و ذخیره سازی اتانول است. فرآیند آسیاب کردن، پخت و مایع سازی جهت آزاد کردن و تبدیل نشاسته به گلوکز صورت می گیرد. پس از فرآیند تخمیر، آب و اجزای غیر قابل تخمیر مانند چربی، پروتئین و فیبر طی فرآیند تقطیر جداسازی می شوند. پس از آن مراحل آب گیری، جداسازی، تبخیر و خشک کردن به منظور حذف آب از پسماندهای جامد و تولید CDS [28] انجام می شود.  دانه های خشک تقطیر شده DDGS ) ( محبوب ترین محصول جانبی است که به عنوان خوراك دام به فروش مي رسد. یکی دیگر از محصولات جانبی دانه های تقطیر شده مرطوب ( DWG )  [۲۹]هستند که به دلیل دارا بودن رطوبت بیشتر مدت زمان نگهداری آن ها کمتر است. در طی فرآیند تخمیر و تبدیل گلوکز به اتانول، کربن دی اکسید تولید می شود که می تواند به عنوان یک محصول جانبی جمع آوری و به واحدهای تولید نوشیدنی و یخ خشک فروخته شود. فرآیند تولید در شکل زیر نشان داده شده است :

(Intech Open)

شکل شماره پنج – فرآیند تولید اتانول به روش آسیاب کردن خشک


۴) تولید بیولوژیک اتانول به وسیله توده های لیگنوسلولوزی :

در این روش چهار مرحله ی پیش تصفیه، هیدرولیز، تخمیر و جدا سازی انجام می شود. از مواد لیگنوسلولوزی می توان پسماندهای چوبی، کاه گندم و برنج و لجن کاغذ را نام برد. ترکیبات لیگنوسلولزی معمولاً از سه بخش عمدۀ سلولز (۵۰-۳۵درصد)، همی‌سلولز (۳۵-۲۵درصد) و لیگنین (۲۰-۱۵درصد) تشکیل می‌شوند. سلولز و همی‌سلولز را که پلیمر قندهایی همچون گلوکز و زایلوز هستند، می‌توان با استفاده از فرآیندهای هضم بی‌هوازی و تخمیر و هیدرولیز هم‌زمان (SSF) به‌ترتیب به بیوگاز و اتانول تبدیل کرد. با این حال، این مواد به‌دلیل ساختار پیچیده، سخت، بلورینه و حفاظت سلولز توسط لیگنین و همی‌سلولز، در برابر هیدرولیز آنزیمی و میکروبی مقاوم هستند. بنابراین استفاده از فرآیند پیش‌فرآوری مناسب پیش از فرآیندهای تولید اتانول و بیوگاز ضروری است. هدف از پیش‌فرآوری، بازکردن این ساختار پیچیده، کاهش بلورینگی سلولز و حذف موانع فیزیکی همچون لیگنین و همی‌سلولز به‌منظور افزایش دسترسی میکروبی و آنزیمی به سلولز است. روش‌های مختلف پیش‌فرآوری مانند فرآیندهای فیزیکی، شیمیایی، فیزیکی-شیمیایی و میکروبی به‌منظور بهبود تولید اتانول از مواد لیگنوسلولزی توسعه یافته‌اند. فرآیند پیش تصفیه به منظور جداسازی سلولوزها و همی سلولوزها[۳۰] به وسیله ی مواد قلیایی، بخار و یا اسید پیش از هیدرولیز انجام می شود که پیش‌فرآوری قلیایی با استفاده از سود یکی از کارآمدترین روش‌ها به‌منظور بهبود تولید اتانول از ضایعات لیگنوسلولزی کشاورزی و جنگلی است. پیش‌فرآوری با سود، منجر به شکستن اتصالات استری بین لیگنین، سلولز و همی‌سلولز می‌شود که حذف یا اصلاح لیگنین و افزایش تخلخل مادۀ لیگنوسلولزی را در پی دارد.

پس از پایان پیش‌فرآوری، فازهای مایع و جامد تولید می‌شود که از یکدیگر جدا می‌شوند. بر اثر پیش‌فرآوری، بخش زیادی از کربوهیدرات‌ها وارد فاز مایع می‌شوند. بخش مایع حاصل از پیش‌فرآوری حاوی کربوهیدرات‌های محلول مونومری یا کوتاه‌زنجیر[ است که عمدتاً ناشی از انحلال همی سلولز در فاز مایع است.  (Seyed Sajad Hashemi, 2017)

شکل شماره شش – اجزای یک توده ی لیگنوسلولوزی


در مرحله ی هیدرولیز سلولوز توسط اسید یا آنزیم هایی مانند سلولاز[۳۱]، پکتیناز[۳۲]و زایلاناز[۳۳] به گلوکز[۳۴]، زایلوز[۳۵]، آرابینوز[۳۶]، گالاکتوز[۳۷] و مانوز[۳۸]  تبدیل شده و سپس فرآیند تخمیر انجام می شود. (Abdullahi, 2016) (C. T. Puttaswamy, 2016)

شکل شماره هفت –  شماتیک فرآیند تولید اتانول از توده های لیگنوسلولوزی

(pubchem) (Encyclopedia Britannica)


نحوه بسته ­بندی  و عرضه اتانول



اتانول دارويي و صنعتي در بشكه هاي پلي اتيلن ۲۲۰ ليتري، مخازن IBC 1000 ليتري و بصورت فله در تانكر هاي استنلس استيل و كربن استيل به وزن ۲۰  تن عرضه مي گردد(فروش اتانول دارويي نياز به مجوز غذا و دارو دارد)

فهرست واژگان



[۱]– eucalyptol : یک  ترکیب طبیعی مایع از گروه مواد آلی با فرمول شیمیایی C10H18O است .[۲]– thymol : ترکیبی از گروه فنول ها با فرمول شیمیایی C10H14O است که خاصیت آنتی باکتریایی دارد و در گیاهانی مانند آویشن یافت می شود.

[۳]– furosemide[4]– mannitol [5]– phenobarbital [6]– trimethoprim [7]– sulfamethoxazole [8]– Electroplating

[۹]– gravure printing : تکنیک چاپی که عموما برای صفحات گلاسه، کاغذ دیواری، کاغذ بسته بندی و چاپ کارت های تولد و مواردی که چاپ های دقیق و با کیفیت بالا مد نظر باشد، استفاده می شود. این دستگاه ها دارای یک سیلندر مسی بوده و با چرخش این سیلندر در ظرف حاوی جوهر، تصویر بر روی کاغذ چاپ می شود. (GellnerIndustrial)

[۱۰]– Glycols [11]– glycol ethers [12]– Ethanolamines [13]– ethylamines [14]– Ethyl propenoate (ethyl acrylate) [15]– Ethanoate (acetate) esters [16]– hydration of ethylene

[۱۷]– Sugar sorghum : نوعی علف است که تحت شرایط گرم و خشک به خوبی رشد کرده و به عنوان الوفه دام و برای تولید ملاس استفاده می شود.

[۱۸]– cassava : مانیوک یا کاساو از گیاهان چوبی کوتاه قد است که در آمریکای جنوبی رشد می کند.

[۱۹]– grain sorghum [20]– saccharification [21]– Dry milling [22]– distillers dried grains with solubles (DDGS) [23]– wet milling [24]– H2SO3 [25]– corn gluten meal (CGM) [26]– corn gluten feed (CGF) [27]– dry grind [28]– condensed solubles (CDS) [29]– Distillers wet grains [30]– hemicellulose [31]– cellulase [32]– pectinase [33]– xylanase [34]– glucose [35]– xylose [36]– arabinose [37]– galactose [38]– mannose